Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Glutenfri cookies med chokolade
Antal
20
stk
Ingredients
2,5
dl.
mandelmel
1,5
dl
kokosmel
1
tsk
bagepulver
½
tsk
salt
1
dl
kokossukker
½
tsk
vaniliepulver
120
g
blødt smør
1
æg
1
dl
kokoschips
(eller flager)
75
g
mørk chokolade
Tilberedning
Bland, mandelmel, kokosmel, bagepulver, salt, kokossukker og vaniliepulver i en stor skål.
2,5 dl. mandelmel,
1,5 dl kokosmel,
1 tsk bagepulver,
1/2 tsk salt,
1 dl kokossukker,
1/2 tsk vaniliepulver
Tilsæt smørret og smuldr med fingrene. Tilsæt derefter ægget og rør godt rundt.
120 g blødt smør,
1 æg
Hak chokoladen groft og tilsæt den og kokoschips.
75 g mørk chokolade,
1 dl kokoschips
Opvarm ovnen til 150 grader (varmluft).
Tril kugler af 2 – 2,5 cm diameter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir. Der skal være godt mellemrum mellem.
Pres dem derefter flade, så de bliver ca. 0,5 cm. tykke.