Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Dahl med kokosmælk
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredients
1
løg
2
fed
hvidløg
1
tsk
tørret ingefær
1
tsk
spidskommen
1
tsk
gurkemeje
1
squash
3
dl
røde linser
1
dåse
kokosmælk
2-4
dl
vand
2
dåser
tomatpure
(140 g)
1
tsk
herbamare grøntsagsbouillon
(eller bare en normal terning)
Olie til at stege i
Salt og peber
Toppings:
bredbladet persille
creme fraiche
hakkede peanuts eller saltede mandler
KØB PÅ NEMLIG
Kokkens noter
Server eksempelvis med lækkert brød, frisk persille, creme fraiche og hakkede peanuts
Tilberedning
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde i lidt olivenolie. Tilsæt tørret ingefær, spidskommen og gurkemeje.
1 løg,
2 fed hvidløg,
1 tsk tørret ingefær,
1 tsk spidskommen,
1 tsk gurkemeje,
Olie til at stege i
Imens river du squashen og tilsætter den. Steg det hele i et par minutter.
1 squash
Tilsæt de røde linser, 2 dl vand, kokosmælk, tomatpuré og grøntsagsbouillon.
3 dl røde linser,
1 dåse kokosmælk,
2-4 dl vand,
2 dåser tomatpure,
1 tsk herbamare grøntsagsbouillon
Lad det simre i ca. 20-30 min eller til linserne er færdige. Tilsæt evt mere vand løbende. Smag til med salt og peber.
Salt og peber
Server med frisk persille, creme fraiche, hakkede peanuts og brød.