Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Dahl med belugalinser
Antal
4
personer
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
40
minutter
min
Ingredients
1
løg
3
fed
hvidløg
1 ½
tsk
tørret ingefær
1 ½
tsk
spidskommen
1 ½
tsk
gurkemeje
3
dl
tørrede belugalinser
3
dl
vand
1
dåse
kokosmælk
2
store dåser tomatpure
(2 x 140 g)
1
terning
grøntsagsbouillon
100
g
frisk spinat
Olie til at stege i
Salt og peber
Tilbehør
Pandebrød
Creme fraiche
Frisk persille
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde i lidt olie i et par minutter.
1 løg,
3 fed hvidløg
Tilsæt ingefær, spidskommen og gurkemeje og svits hurtigt.
1 ½ tsk tørret ingefær,
1 ½ tsk spidskommen,
1 ½ tsk gurkemeje
Tilsæt så belugalinser, vand, kokosmælk, tomatpuré og grøntsagsbouillon.
3 dl tørrede belugalinser,
1 dåse kokosmælk,
3 dl vand,
2 store dåser tomatpure,
1 terning grøntsagsbouillon
Lad det simre i ca. 30 minutter og husk at rør rundt undervejs, da linserne ellers kan brænde på.
Vask spinaten og hak den i strimler. Hæld det i 2 minutter inden du slukker for varmen og rør rundt. Smag til med salt og peber.
100 g frisk spinat,
Salt og peber
Server med dine favorit toppings.