Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Curry med quinoa og kartofler
Antal
4
portioner
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredients
800
g
kartofler
1
løg
2
fed
hvidløg
2
tsk
karry
2
tsk
gurkemeje
1
dåse
kokosmælk
1
dl
vand
1 ½
dl
quinoa
1
grønsagsboullion
200
g
frosne bønner
75
g
frisk spinat
Olivenolie til at steg i
Salt og peber
Tilberedning
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kog dem til de er møre, men ikke helt gennemkogte
800 g kartofler
Hak løg og hvidløg og steg dem i en stor gryde i noget olivenolie
1 løg,
2 fed hvidløg
Efter 2 min tilsættes karry og gurkemeje
2 tsk karry,
2 tsk gurkemeje
Når krydderierne er svitset tilsættes kokosmælk, vand, quinoa og boullion. Lad retten simre i ca. 15 min.
1 dåse kokosmælk,
1 ½ dl quinoa,
1 dl vand,
1 grønsagsboullion
Tilsæt da 200 g. frosne bønner og lad retten simre i yderligere 5.
200 g frosne bønner
Tilsæt tilsidst kartoflerne og 75 g. frisk spinat. Rør rundt til det er faldet sammen.
75 g frisk spinat
Smag til med salt og peber og evt. mere karry eller gurkemeje.
Salt og peber