Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Cremet pastaret med kål
Antal
4
portioner
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredients
300
g
bacontern
400
g
linguine
(jeg brugte en glutenfri version)
2
fed
hvidløg
9
blade
palmekål eller grønkål
250
ml
madlavningsfløde
½
citron, saften
Salt og peber
Olivenolie
Tilberedning
Steg bacontern på en pande til de er sprøde.
Imens koges pasta efter anvisning på pakken.
Nu til det grønne. Hak hvidløg og fjern kålet fra stilkene og hak bladene i mindre stykker.
Steg hvidløg og kål i olivenolie i ca 10 min i en stor pande eller wok. Tilsæt madlavningsfløde og citronsaft og smag til med salt og peber.
Si vandet fra pastaen og tilsæt pasta og bacon til panden. Voila, så er der serveret.