Chokolademuffins med sorte bønner og peanut butter topping
Antal 9stk
Forb. tid: 20 minuttermin
Tilb. tid: 30 minuttermin
Samlet tid: 50 minuttermin
Ingredients
1dåse sorte bønner
4æg
4dldadler
1dlmandelmel
1tskvaniljepulver + flagesalt til at drysse ovenpå
Nip salt
4spskkakaopulver
50gmørk chokolade
1tskbagepulver
2spskpeanut butter(både creamy og crunchy kan bruges)
½dlhonning
Tilberedning
Dræn bønnerne for vand. Fjern stenene fra 2 dl dadler og blend dem med æg, mandelmel, kakaopulver, et nip salt og bagepulver. Jeg brugte en food processor. Tilsæt derefter grofthakket mørk chokolade
Hæld dejen i små muffinforme og bag kagerne i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 20 min. Lad dem køle af på en rist, når de er færdige.
Så er det tid til at lave glasuren. Fjern stenene fra de resterende dadler og blend dem med peanut butter og honning.
Når kagerne er kolde, smøres de med den lækre glasur og drysses med flagesalt.