Go Back
Udskriv
Recipe Image
Broccolisalat med bacon og granatæble
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
5
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
300
g
broccoli
(svarer til ca 1 broccoli)
½
rødløg
150
g
bacontern
2
spsk
solsikkekerner
2
spsk
granatæblekerner
2
spsk
creme fraiche
2
spsk
mayonaise
1
spsk
citronsaft
salt og peber
Tilberedning
Steg bacon på en pande til det er sprødt.
Skær broccoli i små buketter. Stokken kan du gemme eller spise som snack.
Overhæld broccolien med kogende vand og lad det stå i et par minutter. Hæld vandet fra og lad broccolien køle af.
Hak rødløget fint og bland med solsikkekerner og granatæble i en stor skål.
Nu til dressingen. Bland creme fraiche, mayo, citronsaft og smag til med salt og peber.
Hæld bacon og broccoli op i den store skål og vend til sidst dressingen i.