Go Back
Udskriv
Recipe Image
Bønnesalat med sennepsdressing
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
125
g.
bacontern
2
fed
hvidløg
500
g.
grønne bønner
3
spsk.
olivenolie
½
citron
2
tsk.
grov sennep
En god chunk salatost
Salt & peber
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Steg baconet på en stor pande, så det bliver sprødt og gem det til senere. Imens det steger hakkes hvidløg fint.
Steg hvidløg på den samme pande. Vask de grønne bønner og skær enderne af. Skær dem i mindre stykker og smid dem på panden.
Rør rundt og tilsæt 2 dl. vand og lad det simre i ca. 10 min.
Mens det står og hygger kan du begynde på dressingen. Bland olivenolie, citronsaft, sennep og salt og peber i en skål og smag til.
Hæld det overskydende vand fra bønnerne og lad dem køle af. Tilsæt salatost, bacon og dressingen og rør rundt.