Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Bananpandekager med hytteost og havregryn
Antal
5
stk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredients
1
banan
2
spsk
hytteost
2
æg
1
knivspids
salt
2
dl
havregryn
½
øko citron, skallen
1
stk
bagepulver
2
tsk
blå birkes
Kokosolie til at stege i
(alternativt kan man også stege i smør eller en smagsneutral olie)
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Put bananen, hytteost, æg, salt og havregryn i en food processor eller blend med en stavblender.
1 banan,
2 spsk hytteost,
2 æg,
2 dl havregryn,
1 knivspids salt
Tilsæt revet citronskal, bagepulver og birkes og rør rundt.
1 stk bagepulver,
1/2 øko citron, skallen,
2 tsk blå birkes
Steg pandekagerne i kokosolie i et par minutter på hver side eller til de er helt gennemstegte. Jeg bruger ca 1- 1 1/2 spsk dej pr. pandekage.
Kokosolie til at stege i