* Kan undlades eller erstattes af en anden krydderurt. Persillle eksempelvis.
Tilberedning
Tilbered og kog quinoaen efter anvisninger på pakken.
2 1/2 dl quinoa
Hak løg og hvidløg fint. Varm 2 spsk olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg i 5 minutter ved middel varme.
60 g løg, 4 fed hvidløg
Hæld imens kogende vand over de frosne ærter i en si. Kom ærterne op i panden og steg dem med. Mos dem gerne lidt med bagsiden af en spatel. Steg i 5 minutter.
200 g frosne ærter
Kom quinoaen i en finmasket si og skyld med koldt vand, så det køler af. Kom det i en skål og hæld ærteblandingen i skålen. Kom æg, hvedemel, citronskal, mynte og salt og peber i og rør godt rundt.
Varm rigeligt med olivenolie eller en smagsneutral olie på en pande ved middelvarme. Form hurtigt bøfferne med let fugtige hænder og steg dem ca. 5 minutter på hver side eller til de bliver gyldne og sprøde.