Go Back
Udskriv
Recipe Image
Æggekage med porre og bacon
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
35
minutter
min
Samlet tid:
45
minutter
min
Ingredients
150
g
bacontern
1
stort løg
2
fed
hvidløg
6
porrer
(to bundter)
1
tsk
salt
1
tsk
peber
10
æg
3
spsk
creme faiche
2
spsk
herbes de provence
(kan fås i Tiger. Ellers så bare noget tørret timian og oregano eller, hvad du nu synes smager godt)
Olivenolie
Læg alle varer i kurv på Nemlig
Tilberedning
Først steges baconet sprødt på en pande. Gem baconet på en tallerken.
Hak løg og hvidløg og steg det på den samme pande. Hak derefter porren i skiver a ca. 0,5 cm og steg til det hele bliver blødt.
Pisk æg og creme fraiche og tilsæt krydderier.
Smør et mindre fad med olivenolie og hæld først æggeblandingen i.
Tilsæt derefter porrerne og bacon.
Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 25 min.