Pasta i spinatsovs

Her en opskrift på den lækreste ret med pasta vendt i en cremet spinatsovs, som lynhurtigt kan bikses sammen. Jeg tør næsten godt love, at selv spinatskeptikerne, vil elske denne ret 😉

Det er lidt ligesom pasta-pesto, men meget mildere og lettere i smagen og konsistensen. Faktisk tror jeg bedre, at jeg kan lide denne ret end pasta-pesto, da der ikke er noget olie i denne sovs.

Vi spiste den til noget kylling, men du kan bruge pastaretten som tilbehør til alverdens mad. Eller du kan evt. pimpe den med noge grønsager og spise den som et måltid i sig selv.

Her brugte jeg frisk pasta, men du kan bruge lige præcis den pasta, du har lyst til 🙂 

Pasta i spinatsovs
Pasta i spinatsovs

Reklamelinks er markeret med*

Pasta i spinatsovs
5 fra 1 stemme

Pasta i spinatsovs

Her en opskrift på den lækreste ret med pasta i spinatsovs, som lynhurtigt kan bikses sammen. den til noget kylling eller brug den som tilbehør.
Antal: 4 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 500 g frisk pasta (evt fuldkorn)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 200 g frisk spinat
  • ¼ liter madlavningsfløde
  • 1 dl vand
  • Salt og peber
  • 4 mellemstore tomater
  • olivenolie til at stege i
  • parmesan til at drysse oven på

KØB PÅ NEMLIG

Tilberedelse

  • Sæt vand over i en stor gryde og hæld pastaen i, når det begynder at koge.
    500 g frisk pasta
  • Imens du venter på vandet, kan du gå igang med sovsen. Hak hvidløg og løg og steg det på en pande i olivenolie.
    2 fed hvidløg,1 løg
  • Svits et par minutter og tilsæt den friske spinat, madlavningsfløde og vand.
    200 g frisk spinat,1/4 liter madlavningsfløde,1 dl vand
  • Lad det simre i ca 10-15 minutter til spinaten er ‘faldet sammen’ og smag til med salt og peber.
    Salt og peber
  • Hæld spinatblandingen i en blender eller i en skål og brug en stavblender (det gjorde jeg) og blend til konsistensen bliver mere flydende.
  • Når pastaen er færdig hældes vandet fra og pasta og spinatsovsen blandes. Server med lækre friske tomater på toppen og evt noget revet parmesan.
    4 mellemstore tomater,parmesan til at drysse oven på
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments