Pasta i rødbedesovs

Det er lige med at få udnyttet Vionas lure til at få ordnet ting. Til at få ryddet op, lagt på plads, svaret på mails, catche op med veninder og selvfølgelig tjekke ind her i mit online hjem. Igår redigerede jeg billeder og skrev opskriften ned til denne smukke ret, og i dag har jeg lagt sidste hånd på indlægget, som du sidder her og læser. Det er life på barsel. Det hele bliver ordnet i små etaper. 5 minutter her, 10 minutter der 😀 Sådan er det. Tid med Viona slår alt.

Pasta i rødbedesovs

Nå, men tilbage til opskriften. Den smukke lyserøde sovs består af…. you guessed it: Rødbeder! Den perfekte ret til Valentinsdag 😉

Den består af bagte rødbeder med hvidløg og timian, som er blevet blendet med noget madlavningsfløde og det bliver til den lækreste pastasovs. Seriøst, det smager godt!

Prøv også disse vegetariske retter: 

Pasta i hokkaidosovs 

Kikærtebolo med gulerodsspaghetti 

Vegetarisk one pot pasta

Pasta i rødbedesovs

Brug retten som tilbehør eller tilsæt en masse grønsager, så den udgør sit eget måltid. Noget stegt broccoli eller spinat kunne være lækkert og pænt 😉

Pasta i rødbedesovs
Pasta i rødbedesovs
Pasta i rødbedesovs

Reklamelinks er markeret med*

Pasta i rødbedesovs
5 fra 1 stemme

Pasta i rødbedesovs

Pasta i rødbedesovs er en smuk og sund pastaret, hvor sovsen består af rødbeder, timian og madlavningsfløde.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter

Ingredienser 

  • 500 g rødbeder
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • 1 spsk tørret rosmarin
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 250 g fuldkornspasta

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl rødbeder og skær dem i tern og fordel dem ud på en bageplade. Tilsæt hakkede hvidløg og drys med olivenolie, salt og rosmarin.
    3 fed hvidløg,500 g rødbeder,2 spsk olivenolie,1 tsk flagesalt,1 spsk tørret rosmarin
  • Bag i ovnen i ca. 35 min. eller til rødbederne er blevet bløde.
  • Sæt pastaen til at koge.
    250 g fuldkornspasta
  • Når rødbederne er bløde blendes de sammen med madlavningsfløden.
    250 ml madlavningsfløde
  • Bland sovsen med pastaen og smag til med salt.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments