Hvis du, ligesom jeg, er vild med cremede pastaretter, så er det her lige noget for dig 🙂 Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
Det der med cremede sovser lavet på grønsager er noget, jeg vil eksperimenterer meget mere med, tror jeg.
Jeg havde jo også stor succes med denne ret: Pasta i cremet blomkålssovs
Sovsen er krydret med hvidløg, timan og så har jeg også tilføjet spinat. Både for at få sneget noget grønt ind i retten, men også fordi jeg elsker spinat.
Tjek også min opskrift på: Bagt hokkaido med timian
Pasta i hokkaidosovs
Reklamelinks er markeret med*
Pasta i hokkaidosovs
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- ½ hokkaido græskar
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk salt
- 3 fed hvidløg
- 250 g frisk spinat
- 250 g madlavningsfløde
- 1 håndfuld frisk timian
- 250 g fuldkornspasta
- salt og peber
Tilberedelse
- Fjern kernerne fra græskaret og skær det i store tern. Fordel på en bageplade og drys med olivenolie og salt. Pil de tre fed hvidløg og læg også dem på bagepladen.1/2 hokkaido græskar,2 spsk olivenolie,3 fed hvidløg
- Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 20-25 min. Ternene skal være let gyldne.
- Når græskar og hvidløg har hygget sig i ca. 15 min. kan du gå igang med resten af retten. Vask spinaten og steg den på en pande i lidt olivenolie. Pres vandet godt ud og gem spinaten.250 g frisk spinat
- Kog pastaen.250 g fuldkornspasta
- Når græskaret er blevet blødt blendes græskar og hvidløg sammen med madlavningsfløde, 1 tsk salt og timian. Blend til det får en cremet konsistens.250 g madlavningsfløde,1 håndfuld frisk timian
- Nu er det blevet tid til at blande alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.salt og peber