Pasta i hokkaidosovs

Hvis du, ligesom jeg, er vild med cremede pastaretter, så er det her lige noget for dig 🙂 Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.

Det der med cremede sovser lavet på grønsager er noget, jeg vil eksperimenterer meget mere med, tror jeg.

Jeg havde jo også stor succes med denne ret: Pasta i cremet blomkålssovs 

Pasta i hokkaidosovs

Sovsen er krydret med hvidløg, timan og så har jeg også tilføjet spinat. Både for at få sneget noget grønt ind i retten, men også fordi jeg elsker spinat.

Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs
Pasta i hokkaidosovs

Tjek også min opskrift på: Bagt hokkaido med timian

Pasta i hokkaidosovs

Reklamelinks er markeret med*

Pasta i hokkaidosovs
5 fra 2 stemmer

Pasta i hokkaidosovs

Det ligner en syndig ostesovs, men udseendet snyder! Pastaen flyder rundt i den dejligste fløjsbløde sovs lavet på hokkaido, og jeg lover, det smager lige så godt, som det ser ud.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter

Ingredienser 

  • ½ hokkaido græskar
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk salt
  • 3 fed hvidløg
  • 250 g frisk spinat
  • 250 g madlavningsfløde
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 250 g fuldkornspasta
  • salt og peber

Tilberedelse

  • Fjern kernerne fra græskaret og skær det i store tern. Fordel på en bageplade og drys med olivenolie og salt. Pil de tre fed hvidløg og læg også dem på bagepladen.
    1/2 hokkaido græskar,2 spsk olivenolie,3 fed hvidløg
  • Bag ved 200 grader (varmluft) i ca. 20-25 min. Ternene skal være let gyldne.
  • Når græskar og hvidløg har hygget sig i ca. 15 min. kan du gå igang med resten af retten. Vask spinaten og steg den på en pande i lidt olivenolie. Pres vandet godt ud og gem spinaten.
    250 g frisk spinat
  • Kog pastaen.
    250 g fuldkornspasta
  • Når græskaret er blevet blødt blendes græskar og hvidløg sammen med madlavningsfløde, 1 tsk salt og timian. Blend til det får en cremet konsistens.
    250 g madlavningsfløde,1 håndfuld frisk timian
  • Nu er det blevet tid til at blande alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
    salt og peber
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments