Paneer med spinat

Kan du lide indisk mad? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.

Jeg kan personligt godt blive lidt træt af falafler (min vegetariske go to), så jeg er altid på jagt efter lækre vegetariske produkter, som kan bruges til at ‘fuldende’ et måltid.

Paneer med spinat

Denne ret er virkelig, virkelig nem, men har masser af god smag fra de varme krydderier.

Mangler du inspiration til vegetarisk aftensmad, så prøv også disse opskrifter: 

Vegetarisk curry med ærter og kartofler 

Curry med quinoa og kartofler 

Dahl med kokosmælk

Paneer med spinat
Paneer med spinat
Paneer med spinat
Paneer med spinat
Paneer med spinat
Paneer med spinat

Reklamelinks er markeret med*

Paneer med spinat
5 fra 1 stemme

Paneer med spinat

Kan du lide indisk mad? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 200 g paneer
  • Olie til at stege i
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk graham masala
  • 250 g frisk spinat
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 1 dåse tomatpure
  • Salt og peber

Tilbehør

  • Ris

Tilberedelse

  • Sæt risen til at koge efter anvisninger på pakken.
  • Skær paneerosten i skiver og steg dem på en pande i lidt olie. Jeg brugte solsikkekerneolie. Steg til osten er blevet gylden på begge sider og læg den derefter over på en tallerken.
    200 g paneer,Olie til at stege i
  • Hak løg og hvidløg. TIlsæt olie på en pande og svits krydderierne af. Tilsæt løg og hvidløg.
    1 løg,2 fed hvidløg,1 tsk gurkemeje,1 tsk spidskommen,1 tsk graham masala
  • Efter et par minutter tilsættes spinaten og den steges til den er ‘faldet sammen’.
    250 g frisk spinat
  • Tilsæt madlavningsfløde og tomatpure. Lad retten simre i 10 min.
    250 ml madlavningsfløde,1 dåse tomatpure
  • Tilsæt panner og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
    Salt og peber
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments