Kan du lide indisk mad? Så kan jeg anbefale denne nemme ret med paneer og spinat i en cremet spinatsovs. Paneer er en fast ost, som kan steges på panden, så den bliver sprød udenpå.
Jeg kan personligt godt blive lidt træt af falafler (min vegetariske go to), så jeg er altid på jagt efter lækre vegetariske produkter, som kan bruges til at ‘fuldende’ et måltid.
Paneer med spinat
Denne ret er virkelig, virkelig nem, men har masser af god smag fra de varme krydderier.
Mangler du inspiration til vegetarisk aftensmad, så prøv også disse opskrifter:
Vegetarisk curry med ærter og kartofler
Reklamelinks er markeret med*
Paneer med spinat
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 200 g paneer
- Olie til at stege i
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk gurkemeje
- 1 tsk spidskommen
- 1 tsk graham masala
- 250 g frisk spinat
- 250 ml madlavningsfløde
- 1 dåse tomatpure
- Salt og peber
Tilbehør
- Ris
Tilberedelse
- Sæt risen til at koge efter anvisninger på pakken.
- Skær paneerosten i skiver og steg dem på en pande i lidt olie. Jeg brugte solsikkekerneolie. Steg til osten er blevet gylden på begge sider og læg den derefter over på en tallerken.200 g paneer,Olie til at stege i
- Hak løg og hvidløg. TIlsæt olie på en pande og svits krydderierne af. Tilsæt løg og hvidløg.1 løg,2 fed hvidløg,1 tsk gurkemeje,1 tsk spidskommen,1 tsk graham masala
- Efter et par minutter tilsættes spinaten og den steges til den er ‘faldet sammen’.250 g frisk spinat
- Tilsæt madlavningsfløde og tomatpure. Lad retten simre i 10 min.250 ml madlavningsfløde,1 dåse tomatpure
- Tilsæt panner og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.Salt og peber