Hvis du kender en, der ikke kan lide broccoli, så bliver du nødt til at prøve at servere ovnbagt broccoli. Jeg lover, det smager godt! Små sprøde hapsere, som man kan krydre, som man har lyst. Her har jeg lavet en version med olivenolie, BBQ krydderi og en smule salt, da krydderiblandingen også var salt. SÅ nemt og SÅ godt.
Du kan eksempelvis spise disse små hapsere som tilbehør til burger i stedet for pomfritter eller bare som de er, som en snack med noget lækkert at dyppe i 🙂 Jeg kan desværre ikke tage æren for dippen på billedet, men det er noget mayo/chili halløj, som jeg har købt engang.
Mangler du inspiration til andre opskrifter med broccoli, så tjek også:
Broccolisalat med bacon og granatæble
Grovtærte med broccoli og hytteost
Reklamelinks er markeret med*
Ovnbagt broccoli som alle vil elske
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 broccoli
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk BBQ mix
- Et drys flagesalt
Tilberedelse
- Vask broccolihovedet og skær buketterne af. Husk at du også kan bruge stokken, hvis du lige skærer det yderste 'skræl' af.1 broccoli
- Put buketterne i en skål og tilsæt olivenolie, BBQ krydderi (eller andre krydderier) og salt.3 spsk olivenolie,1 spsk BBQ mix,Et drys flagesalt
- Fordel buketterne på en bageplade, så de ikke rører hinanden. Bag i ca 30 min. ved 180 grader, varmluft. Eller til de er blevet gyldne.