Pålæg

Jeg elsker en god frokost med hjemmelavet vegetarisk pålæg. Et styk ristet rugbrød med en god hummus og nogle skiver avocado eller en hjemmelavet æggesalat. Mmmmh det er bare det bedste. Man kan købe meget fint pålæg, men der er nu intet som slår den hjemmelavede slags.

For mere inspiration til frokosten, så se også alle mine frokostopskrifter her.

45-60 min
Vegansk
blomkålsnuggets
4,9 fra 7 stemmer
De bedste blomkålsnuggets
0-15 min
Vegansk
vegansk æggesalat
5 fra 4 stemmer
Vegansk æggesalat
15-30 min
Vegansk
veganske fredsfisk
5 fra 4 stemmer
Fredsfisk af panerede pastinakker
0-15 min
Vegansk
vegansk tunsalat
5 fra 4 stemmer
Vegansk tunsalat – kikærtesalat
30-45 min
Vegansk
Cremet dip med butter beans
5 fra 1 stemme
Cremet dip med butter beans
15-30 min
Vegetarisk
mad med æggesalat
5 fra 3 stemmer
Æggesalat med avocado
15-30 min
Vegetarisk
5 fra 1 stemme
Linse hummus
chiakarse
5 fra 1 stemme
Sådan dyrker du chia karse
0-15 min
Vegetarisk
10919610_438179363002375_1405046639_n_zps8hslc4ha.jpg
5 fra 1 stemme
Edamame bønner på rugbrød

Pålæg må være noget af det vigtigste, når det kommer til en god frokost. Vi har jo en rugbrødskultur her i Danmark, og derfor er vi også vandt til at spise meget pålæg – ikke mindst i vores madpakker. Hjemmelavede pålægssalater smager også godt i sandwichboller eller på et stykke surdejsbrød. Du kan også vælge at bruge flere typer pålæg,  som en del af en salat. Hummus er eksempelvis godt til diverse bowls.

Hjemmelavet vegetarisk pålæg

Der findes masser af lækre vegetariske pålægssalater, som man nemt og hurtigt kan bikse sammen. Jeg har flere opskrifter på versioner af eksempelvis hummus, som er lavet på kikærter. En god hjemmelavet pesto med ngoet grønt er heller ikke dumt på et stykke rugbrød eller i en bolle.

Se også mine opskrifter på vegetarisk aftensmad.