Øv noget ondt, ondt vejr vi har været udsat for de sidste par dage. Mine tørre læber og røde kinder kan slet ikke lide det, så jeg prøver at opholde mig mest muligt indedøre, pakket ind i en masse varm strik og med noget varmt i hænderne. Når jeg har nået min kaffe-limit, så kan jeg godt lide at hygge mig med en kop nem instant suppe. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg har en svaghed for de der instant supper fra Knorr, hvor man bare hælder noget kogende vand på og rører rundt.
Instant suppe nem og billig at lave selv!
Problemet er bare, at de er pebrede i prisen, de absolut ingen næring indeholder, og så findes der ikke særlig mange forskellige smagsvarianter (hvilket nok er det største problem 😉 ). Så nu har jeg fundet en løsning, der løser ALLE mine store (STORE) problemer. Jeg laver da bare min egen nem instant suppe, som jeg kan have med på farten 🙂
Det er super nemt og smager 1000 gange bedre. Her har jeg lavet en thai inspireret version med svampe, spinat og risnudler, men man kan helt sikkert også eksperimentere med masser af andre smagsvarianter.
Reklamelinks er markeret med*
Opskrift: Nem instant suppe
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Tilberedelse
- Kog noget vand og hæld det over risnudlerne. Lad dem stå og trække i 3 min. og hæld derefter vandet fra.1 håndfuld risnudler
- Hæld først soya og tamari i glasset og fyld det derefter op med de øvrige ingredienser.1 spsk soya,1 spsk tamari,1/2 tsk grønsagsboullion,2 hakkede forårsløg,1 håndfuld shitake svampe,1 lille håndfuld frisk spinat,1 lille håndfuld bønnespirer,Lidt frisk finthakket chili
- Sæt låg på og hæld kogende vand over, når du er klar til at spise.
- Lad det trække et par minutter og rør godt rundt.