Her har du opskriften på de lækreste pestosnegle og de kræver KUN TRE INGREDIENSER!
Butterdej
Pesto
Revet ost
Du kunne selvfølgelig godt vælge at lave din butterdej og pesto selv, but ain nobody got time for that? 😉
De smager rigtig godt, når de er lune, men de kan også sagtens bruges i madpakken.
Jeg har en pose liggenede i fryseren, som jeg kan tage op og varme i ovnen. Altid smart, hvis man kommer sulten hjem fra tur eller får uventet besøg.
Da sneglende er så simple, som de er, så anbefaler jeg, at du vælger nogle gode kvalitetspestoer. Der findes vildt mange forskellige økovarianter med eksempelvis rød peberfrugt, tomater, ruccola og spinat.
Reklamelinks er markeret med*
Nemme pestosnegle
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 pakker butterdej
- ½ glas rød pesto
- ½ glas grøn pesto
- ½ pose revet cheddar
Tilberedelse
- Lad de to pakker butterdej ligge lidt ude først, så de får stuetemperatur og dermed ikke sprækker, når du ruller dem ud.2 pakker butterdej
- Smør den ene med rød pesto og den anden med grøn.1/2 glas rød pesto,1/2 glas grøn pesto
- Drys derefter med revet ost, som du fordeler ligeligt på overfladen.1/2 pose revet cheddar
- Rul dem til lange pølser og skær dem ud i snegle, ca. 1,5 cm tykkelse.
- Stil dem på bageplader og bag dem ved 200 grader i ca. 10-15 min. alt afhængigt af din ovn.