Her har du opskriften på en rigtig nem og mættende salat, som er fuld af vitaminer og proteiner. Lige nu er det sæson for de smukkeste hokkaido græskar, så dem spiser jeg en masse af, men når sæsonen er ovre, vil salaten også være lækker med søde kartofler i stedet.
Nem quinoasalat med hokkaido og kikærter
Spis salaten som tilbehør til eksempelvis kylling, linsebøffer, med noget stegt tofu eller spis den som den er til frokost 🙂
Vild med quinoa? Så prøv også disse opskrifter:
Quinoasalat med kikærter og edamamebønner
Reklamelinks er markeret med*
Nem quinoasalat med hokkaido og kikærter
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 lille hokkaido
- 200 g quinoa
- 1 dåse kikærter
- 1 håndfuld frisk persille
- 4 spsk olivenolie
- Lidt flagesalt
- ½ citron, saften
Tilberedelse
- Skær hokkaido i tern og drys med lidt olivenolie og salt. Bag ved 200 grader i ca 25 min eller til de bliver helt bløde.1 lille hokkaido
- Kog quinoaen efter anvisninger på pakken og hæld vandet fra.200 g quinoa
- Bland hokkaido og quinoa i en stor skål. Si vandet fra kikærterne og tilsæt dem sammen med hakket persille. Drys med olivenolie, citronsagt og flagesalt.1 dåse kikærter,1 håndfuld frisk persille,4 spsk olivenolie,Lidt flagesalt,1/2 citron, saften