Kage eller grød? Nem bagt havregrød med hindbær
Hej dejlige jer,
En rigtig weekend-opskrift på en søndag? Ja, for hvorfor ikke allerede nu gå igang med at planlægge næste weekends morgenmad. Denne er på nem bagt havregrød med hindbær? 😉 Smagen er sådan lidt en blanding af grød og kage – og hvem kan ikke lide at spise kage med god samvittighed om morgenen? Portionen her giver til ca. 2 personer, men hvis man nu sætter den på et brunchbord, så behøver man ikke så stort et stykke. Den mætter nemlig rigtig godt! Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet bagt havregrød før, det har nemlig stået på min food to do list i hundrede år… Men nogen gange, så rykker jeg bare langsomt. Nu ærgrer jeg mig helt, for nøj det smager dejligt 🙂 Næste gang jeg laver nem bagt havregrød med hindbær bliver det med peanutbutter og måske noget frisk æble.
Har I nogle madprojekter, som har været plantet på to do listen lidt for længe? Del endelig hvilke i kommentarfeltet. Det kan jo være, jeg har en opskrift 😉
Reklamelinks er markeret med*
Nem bagt havregrød med hindbær
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 3 dl havregryn
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniliepulver
- 1 tsk kanel
- 1 håndfuld hakkede dadler
- 1 æg
- 2 dl mælk
- 1 håndfuld mandler
- 1 håndfuld friske hindbær
- 2 spsk agavesirup (honning eller kokossirup)
Tilberedelse
- Bland havregyn, bagepulver, vanilie og kanel.3 dl havregryn,1 tsk bagepulver,1 tsk vaniliepulver,1 tsk kanel
- Hak dadlerne fint og tilsæt dem, samt æg og mælk og rør godt rundt.1 håndfuld hakkede dadler,1 æg,2 dl mælk
- Hæld det over i en lille smurt tærteform (jeg smurte med kokosolie)
- Drys med hakkede mandler, friske hindbær og honning/sirup.1 håndfuld mandler,1 håndfuld friske hindbær,2 spsk agavesirup
- Bag ved 180 grader (varmluft) i ca. 30 min.