Det er ved at være noget tid siden, at jeg har delt en ny opskrift på bloggen. Derfor får i lige den her på misoglaseret aubergine. Det er egentligt ikke, fordi jeg ikke har inspiration og opskrifter at dele ud af. De ligger skam klar med redigerede billeder og det hele. Det har nok mere noget at gøre med, at der er så mange ting, jeg gerne vil skrive og dele og så lidt tid. Åh tid. Jeg glæder mig til at få mere af dig 😉
Nu hvor jeg ovenikøbet har kastet mig over et andet (og indtil videre hemmeligt) projekt, så er der endnu mindre af den, så jeg må nok bare affinde mig med, at jeg i perioder ikke kan eksekvere på det hele på en gang! Det der med behovsudsættelse er jeg nu også blevet rimelig god til efter jeg har fået rødbedespiren 😉
I dag vil jeg gerne dele opskriften på disse misoglaserede auberginer. Måske synes du de ser brændte ud, men det er bare fordi, de er smurte med den lækreste mørke miso paste blanding.
De smager vidunderligt og kan bruges som tilbehør til nogle lækre salater eksempelvis. De kan også skæres i skiver og spises med ris til eller hakkes i tern og bruges i en bowl. Der er mange muligheder 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Misoglaseret aubergine
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Tilberedelse
- Start med at tænde ovnen og sæt den på 200 grader, varmluft.
- Halver de to auberginer og snit tern på overfladen (se billede nr. 2)2 auberginer
- Varm olivenolie på en pande og steg aubergine på begge sider i 5 minutters tid.Lidt olivenolie til at stege i
- Bland brun miso, sesamolie, honning og soya i en skål og rør rundt.4 spsk brun miso,3 spsk sesamolie,2 spsk honning,3 spsk soya
- Sæt auberginer i et fad smurt med lidt olivenolie og fordel misoblandingen på den side af auberginerne, hvor du har snittet tern.
- Bag dem i ca 10 min.
- Drys dem med sesam og friske forårsløg, når de er færdige.2 spsk sesam,2 friske forårsløg