Misoglaseret aubergine

Det er ved at være noget tid siden, at jeg har delt en ny opskrift på bloggen. Derfor får i lige den her på misoglaseret aubergine. Det er egentligt ikke, fordi jeg ikke har inspiration og opskrifter at dele ud af. De ligger skam klar med redigerede billeder og det hele. Det har nok mere noget at gøre med, at der er så mange ting, jeg gerne vil skrive og dele og så lidt tid. Åh tid. Jeg glæder mig til at få mere af dig 😉

Nu hvor jeg ovenikøbet har kastet mig over et andet (og indtil videre hemmeligt) projekt, så er der endnu mindre af den, så jeg må nok bare affinde mig med, at jeg i perioder ikke kan eksekvere på det hele på en gang! Det der med behovsudsættelse er jeg nu også blevet rimelig god til efter jeg har fået rødbedespiren 😉

I dag vil jeg gerne dele opskriften på disse misoglaserede auberginer. Måske synes du de ser brændte ud, men det er bare fordi, de er smurte med den lækreste mørke miso paste blanding.

Misoglaseret aubergine

De smager vidunderligt og kan bruges som tilbehør til nogle lækre salater eksempelvis. De kan også skæres i skiver og spises med ris til eller hakkes i tern og bruges i en bowl. Der er mange muligheder 🙂 

Misoglaseret aubergine
Misoglaseret aubergine
Misoglaseret aubergine
Misoglaseret aubergine

Reklamelinks er markeret med*

Miso glaseret aubergine
5 fra 1 stemme

Misoglaseret aubergine

Misoglaseret aubergine smager vidunderligt og kan bruges som tilbehør til salater eller de kan skæres i skiver og spises med ris til eller hakkes i tern og bruges i en bowl.
Antal: 4 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 2 auberginer
  • Lidt olivenolie til at stege i
  • 4 spsk brun miso
  • 3 spsk sesamolie
  • 2 spsk honning
  • 3 spsk soya
  • 2 spsk sesam
  • 2 friske forårsløg

Tilberedelse

  • Start med at tænde ovnen og sæt den på 200 grader, varmluft.
  • Halver de to auberginer og snit tern på overfladen (se billede nr. 2)
    2 auberginer
  • Varm olivenolie på en pande og steg aubergine på begge sider i 5 minutters tid.
    Lidt olivenolie til at stege i
  • Bland brun miso, sesamolie, honning og soya i en skål og rør rundt.
    4 spsk brun miso,3 spsk sesamolie,2 spsk honning,3 spsk soya
  • Sæt auberginer i et fad smurt med lidt olivenolie og fordel misoblandingen på den side af auberginerne, hvor du har snittet tern.
  • Bag dem i ca 10 min.
  • Drys dem med sesam og friske forårsløg, når de er færdige.
    2 spsk sesam,2 friske forårsløg
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments