Kikærtetrøfler

Du har sikkert allerede smagt dadelkugler, men har du prøvet kikærtetrøfler? De kan anbefales 😀 De indeholder stadig dadler, men der er også en hel dåse kikærter i, hvilket gør konsistensen ekstra cremet og så tilføjer de også en god mængde protein.

Både Tais og svigerfar lappede dem i sig, så de er i den grad godkendte. De er rullet i ristet kokos, og det der med lige at riste kokos af på en tør pande. Det kan anbefales 🙂

De smager allerbedst, når de er helt kolde og kommer direkte fra køleskabet. Så er konsistensen også bedst. Mums, sådan et par stykker om aftenen er ikke dårligt 🙂

Kikærtetrøfler
Kikærtetrøfler
Kikærtetrøfler

Reklamelinks er markeret med*

Kikærtetrøfler
5 fra 2 stemmer

Kikærtetrøfler

Du har sikkert allerede smagt dadelkugler, men har du prøvet kikærtetrøfler? De kan anbefales. De indeholder stadig dadler, men der er også en hel dåse kikærter i, hvilket gør konsistensen ekstra cremet og så tilføjer de også en god mængde protein.
Antal: 18 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 80 g hasselnødder
  • 150 g dadler
  • 1 dåse kikærter
  • 3 spsk kakao
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 tsk romessens
  • Ristet kokosmel til at rulle i

Tilberedelse

  • Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca 10 min. Når de er kølede af, fjerner du skallen ved at køre håndfladerne over dem.
    80 g hasselnødder
  • Fjern stenene fra dadlerne, si vandet fra kikærterne og bland alle ingredienserne (undtaget kokosmel). Blend til konsistensen bliver smooth.
    150 g dadler,1 dåse kikærter,3 spsk kakao,2 spsk kokosolie,2 tsk romessens
  • Rist kokosmel på en pande og rul kuglerne i kokosmelet.
    Ristet kokosmel til at rulle i
  • Stil dem på køl. Voila, så kan du bare spise af dem, men de smager bedst efter et par timer i køleskabet.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments