Glutenfri pizza med quinoa: Sund, lækker og nem
Tømmermænd eller ej, så er denne her Glutenfri pizza med quinoa et hit. Den er nem at lave, virkelig. Den smager godt, og så er den sund! Bunden består af quinoa og æg, så den er proteinrig og mætter godt. Den er også super at have med i madpakken. Er I solgt? 😉
Reklamelinks er markeret med*
Glutenfri pizza med quinoa
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 2 dl quinoa
- 2 æg
- 2 spsk loppefrøskaller
- Salt
Forslag til topping:
- skinke
- revet ost
- tomater
- olivenolie
- frisk basilikum og pesto.
Tilberedelse
- Kog quinoaen efter anvisninger på pakken og hæld dem derefter over i en si. Pres vandet godt ud med en ske.
- Lad quinoan køle lidt af og tilsæt så de to æg, loppefrøskaller og salt efter smag.
- Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og brug en ske/kniv til at fordele den, så den bliver ca. 0,5 cm tyk.
- Bag bunden ved ca. 200 grader i ca. 15-20 min.
- Tag den derefter ud af ovnen og put fyld på efter ønske. Bag den til den er færdig.