Edamame bønner på rugbrød
For et par weekender siden tilbragte jeg en dejlig søndag eftermiddag med nogle veninder på Cafe Auto på Griffenfeldsgade på Nørrebro. Jeg havde aldrig været der før, men jeg ELSKER at udforske nye steder i København. Og bortset fra, at jeg spilde min vand ud over bordet, hvilket jo var pænt meget min egen skyld (!), så var det en rigtig god oplevelse 🙂
Jeg bestilte en bønnemad til 65 kr., hvilket jeg synes er helt fint for en frokost. Den smagte så mums, at jeg straks måtte hjem og rekreere den! Og det gik faktisk helt fint, hvis jeg selv skal sige det.
Det er en vildt nem frokost, der giver hverdagsluksus og masser af godhed. Prøv den! Enten min eller Café Autos vresion 😉
Reklamelinks er markeret med*
Edamame bønner på rugbrød
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 stk godt rugbrød
- 2 dl optøede edamame bønner
- ½ Saften fra citron
- 1 tsk olivenolie
- 2 tsk sesam
- Feta til at drysse med
- Havsalt
Tilberedelse
- Rist rugbrødet, så det bliver lækkert sprødt.1 stk godt rugbrød
- Pres citronsaften over edamame bønnerne og tilsæt olivenolie. Blend med en stavblender. Jeg synes personligt det er lækkert, hvis mosen er lidt chunky.2 dl optøede edamame bønner,1/2 Saften fra citron,1 tsk olivenolie
- Put bønnemosen ovenpå det ristede rugbrød og drys med sesamfrø, feta og lidt havsalt.2 tsk sesam,Feta til at drysse med,Havsalt
- Spiiiiiis 😀