Chiagrød kan laves på rigtig, rigtig mange måder, og jeg har efterhånden fået prøvet en del forskellige versioner, men nu tror jeg, jeg er kommet frem til min favorit.
Den består af halv kokosmælk, halv vanilje yoghurt. As simple as that.
Jeg har også prøvet at lave chaigrød kokosmælk udelukkende på kokosmælk, men så bliver den lige tyk nok i konsistensen til mig. Samtidigt så bidrager kokosmælken også til den lækre creme konsistens og smag. Derfor denne 50/50 version.
Man bestemmer helt selv, hvor meget man vil give den gas med toppingen, men jeg foretrækker at holde den simpel, så chiagrøden stadig er stjernen. Her har jeg toppet med hindbær, brombær, mandelsmør og jordbær. Især de lidt syrligere bær, som brombær og hindbær, komplimenterer den søde og cremede grød godt, synes jeg.
Læs også mit indlæg: Genbrug: Det kan du bruge syltetøjsglad til
Chiagrød med moste hindbær – fra frost
Chiagrød med moste brombær
Chiagrød med mandelsmør
Chiagrød med moste jordbær – fra frost
Mangler du inspiration til andet sund morgenmad? Så tjek mine opskrifter HER.
Reklamelinks er markeret med*
4 x chiagrød med kokos og vanilje
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 dl kokosmælk
- 1 dl cheasy vanilie yoghurt
- 2 spsk chia
- Ønsket topping
Tilberedelse
- Bland kokosmælk (en blanding af de fede og tynde) og yoghurt med chiafrøene i en beholder med låg.
- Stil på køl i minimum 6 timer eller natten over.
- Rør godt rundt og server grøden med din favorit topping.