Nem kikærtesalat med agurk og tomater

Denne her kikærtesalat med agurk og tomater er ultra, ultra nem og virkelig lækker. Det er sådan en rigtig frisk og enkel salat, der kan bruges som tilbehør til alle mulige retter. Det kunne eksempelvis være de her quinoafrikadeller med majs og gulerødder, tomattærte med butterdej eller de her blomkålsfrikadeller.

Min mand er et af de der underlige mennesker, der ikke kan lide feta, så derfor er der ikke feta i salaten her, men som jeg også skriver i selve opskriften, så kan man tilsætte 2 spsk feta. Det kan jeg kun anbefale! 😀

Nem kikærtesalat til frokost

Den kan også spises som et måltid i sig selv til frokost, da den indeholder mættende og proteinrige kikærter. Du kan evt spise den med en klat hummus til eller med noget stegt kylling ovenpå.

kikærtesalat med agurk og tomater

Salat inspiration

Det er altid godt at have en masse gode salatopskrifter i gemmerne, som man kan hive frem, når man skal finde på noget lækkert tilbehør. Dem har jeg heldigvis masser af her på bloggen 🙂

Tjek også mine opskrifter på: Rødbedesalat med feta og sesam // Nem græsk salat med feta // Sommersalat med fersken og mozzarella // Kartoffelsalat med sesam og grønne bønner

kikærtesalat med agurk og tomater

Reklamelinks er markeret med*

kikærtesalat med agurk og tomater
4,67 fra 3 stemmer

Nem kikærtesalat med agurk og tomater

En nem og frisk salat, som er rig på proteiner. Brug den som tilbehør til alt muligt eller spis den som en måltidssalat til frokost.
Antal: 3 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter

Ingredienser 

  • 1 dåse kikærter
  • ½ agurk
  • 10 cherrytomater
  • ½ rødløg
  • ½ citron, saften
  • 1 håndfuld persille (gerne bredbladet)
  • 1 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Evt 2 spsk feta

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Si væsken fra kikærterne og dup dem tørre.
  • Skær tomater, agurk, og rødløg i små tern og bland det hele i en skål.
  • Tilsæt hakket persille, olivenolie, citronsaft og salt og peber og evt feta.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

4,67 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

4,67 from 3 votes (3 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments