Denne her opskrift på fyldte pasta i tomatsovs er gået hen og blevet en favorit herhjemme. Det er en rigtig nem comfort food ret, der smager helt fantastisk og så er den NEM. Pastaen skal bare koges og imens laves tomatsovsen, som man kan give ekstra meget kærlighed. Det er nemlig dén, der løfter retten og får hele køkkenet til at dufte 🙂
Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs på 15 min
Hvis retten skal være endnu mere luksus, så laver man sine egne fyldte pasta, men hvis man ikke lige har tid eller lyst til det, så findes der nogle rigtig fine købe varianter. Den jeg har brugt i opskriften her er med æg, ost, tomat og basilikum.
Jeg vil klart anbefale, at man bruger friske krydderurter, men har man ikke nogen, så kan de tørrede også fint gøre det 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 500 g vegetariske fyldte pasta (m æg, ost, tomat og basilikum)
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie til at stege i
- ½ tsk sukker
- Salt og peber
- 1 rød peberfrugt
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 håndfuld finthakket frisk persille
- 1 spsk finthakket frisk basilikum
- 1 spsk frisk timian
- 1 spsk æblecidereddike
- 250 ml madlavningsfløde
- Revet parmesan til at drysse ovenpå
Tilberedelse
- Kog de fyldte pasta efter anvisninger på pakken.
- Imens laves tomatsovsen.
- Hak løg og hvidløg og svits i olivenolie i en gryde eller stor pande. Krydr med salt og peber og sukker.
- Hak peberfrugt fint og svits den sammen med løgene i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater.
- Tilsæt en håndfuld hakket persille, 1 spsk finthakket basilikum, 1 spsk finthakket timian og æblecidereddike
- Lad retten sovsen simre i ca 5 minutter og tilsæt så madlavningsfløde. Rør rundt og smag til med salt og peber.
- Si vandet fra pastaen og tilsæt den til sovsen.
- Server med revet parmesan og evt nogle finthakkede friske krydderurter.