Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs

Denne her opskrift på fyldte pasta i tomatsovs er gået hen og blevet en favorit herhjemme. Det er en rigtig nem comfort food ret, der smager helt fantastisk og så er den NEM. Pastaen skal bare koges og imens laves tomatsovsen, som man kan give ekstra meget kærlighed. Det er nemlig dén, der løfter retten og får hele køkkenet til at dufte 🙂

Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs på 15 min

Hvis retten skal være endnu mere luksus, så laver man sine egne fyldte pasta, men hvis man ikke lige har tid eller lyst til det, så findes der nogle rigtig fine købe varianter. Den jeg har brugt i opskriften her er med æg, ost, tomat og basilikum.

Jeg vil klart anbefale, at man bruger friske krydderurter, men har man ikke nogen, så kan de tørrede også fint gøre det 🙂

fyldte pasta i tomatsovs
fyldte pasta i tomatsovs
fyldte pasta i tomatsovs
fyldte pasta i tomatsovs

Reklamelinks er markeret med*

Fyldte pasta i tomatsovs
5 fra 2 stemmer

Vegetariske fyldte pasta i tomatsovs

Her har du en opskrift på en nem hverdagsret, som alligevel virker ret luksus. Færdigkøbte fyldte pasta i en ekstra lækker tomatsovs fuld af krydderurter.
Antal: 4 portioner

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 500 g vegetariske fyldte pasta (m æg, ost, tomat og basilikum)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie til at stege i
  • ½ tsk sukker
  • Salt og peber
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 håndfuld finthakket frisk persille
  • 1 spsk finthakket frisk basilikum
  • 1 spsk frisk timian
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 250 ml madlavningsfløde
  • Revet parmesan til at drysse ovenpå

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Kog de fyldte pasta efter anvisninger på pakken.
  • Imens laves tomatsovsen.
  • Hak løg og hvidløg og svits i olivenolie i en gryde eller stor pande. Krydr med salt og peber og sukker.
  • Hak peberfrugt fint og svits den sammen med løgene i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater.
  • Tilsæt en håndfuld hakket persille, 1 spsk finthakket basilikum, 1 spsk finthakket timian og æblecidereddike
  • Lad retten sovsen simre i ca 5 minutter og tilsæt så madlavningsfløde. Rør rundt og smag til med salt og peber.
  • Si vandet fra pastaen og tilsæt den til sovsen.
  • Server med revet parmesan og evt nogle finthakkede friske krydderurter.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 2 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments