Brownie cookies

Hvis du kan lide brownie, så kan du helt hundrede også lide de her brownie cookies. De har en kraftig smag af chokolade, og ja, de smager sådan set af brownie. Det er jo ikke værst!

Nemme brownie cookies

De er ultra nemme at lave og kræver ingen hviletid i køleskabet, så de er også hurtige at bikse sammen. Det er jo ikke til at kimse af, når lækkersultet melder sig 🙂 Man kan næsten fornemme det ud fra billederne, men de er sprøde udenpå og helt chewy inden i.

Jeg ved godt, at ‘chewy’ ikke er et dansk ord, men lige når det kommer til cookies, så er der bare intet bedre ord, synes jeg. Eller har du et godt forslag? 🙂

Brownie cookies 1
Brownie cookies 2
Brownie cookies 3

Opskrifter på sundt og sødt

Leder du andre efter opskrifter på flere lækkerier? Så tjek også disse 🙂

Drømmekagemuffins

Blondies med lime og birkes 

Og her er nogle til den sundere side:

Trøfler lavet med blandt andet kikærter

Kokostoppe sødet med dadler

Brownie cookies 4

Reklamelinks er markeret med*

Brownie cookies
5 fra 5 stemmer

Brownie cookies

Hvis du kan lide brownie, så kan du helt hundrede også lide de her brownie cookies. De har en kraftig smag af chokolade, og ja, de smager sådan set af brownie.
Antal: 20 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter

Ingredienser 

  • 50 g smør
  • 350 g mørk chokolade
  • 2 æg
  • 180 g sukker
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljepulver
  • ½ tsk salt
  • 90 g hvedemel

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Start med at smelte smørret og 250 g chokolde i et vandbad eller en lille gryde. Hvis du bruger gryde modellen, så husk at rør rundt, så det ikke brænder på.
  • Når chokoladen er smeltet lader du det køle, mens du pisker æg og sukker luftigt i en skål.
  • Vend derefter den smeltede chokolade i forsigtigt.
  • Si bagepulver, vaniljepulver, salt og hvedemel i og vend igen rundt.
  • Hak de sidste 100 g. mørk chokolade groft og vend forsigtigt chokoladen i dejen.
  • Tænd ovnen på 170 grader og beklæd to bageplader med bagepapir.
  • Lav små kugler af dejen med to tsk’er og fordel dem på bagepladerne. De flyder ud i ovnen. Bag dem i ca. 8-10 min. De er færdige, når de begynder at krakelere og bliver matte på overfladen.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 5 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 5 votes (4 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments