Her har du opskriften på en super nem cremet dip med butter beans, som smager helt fantastisk og som tilmed er ret sund. Så bliver det da næsten ikke bedre 😉 Den er lavet på butter beans (eller limabønner, som de også hedder) og indeholder derudover citronsaft, olivenolie, tahin og salt og peber.
Sådan en dip er rigtig god til grønsagsstænger, som tilbehør til aftensmaden eller som spread i en sandwich. Jeg kan godt lide at spise den med gulerodsstave og agurk til. Så føler jeg mig altså ret sund, når jeg ligger om aftenen i sofaen med sådan en her skål foran mig. Men helt ærligt, så smager det virkelig godt 🙂
Der går ikke længe før jeg igen har en nyfødt, som kræver min omsorg 24/7, så lige nu er jeg igang med at samle på ultra, ultra nemme opskrifter, som kan laves og spises med én hånd. Amme med den ene, spise med den anden. Her er denne opskrift på cremet dip med butter beans jo genial 🙂
Lignende opskrifter
Mangler du inspiration til andre skønne dips, så tjek også:
Nem hummus med soltørrede tomater
Reklamelinks er markeret med*
Cremet dip med butter beans
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 1 dåse butter beans (380 g)
- 2 spsk olivenolie
- ½ citron, saften
- 1 spsk tahin
- Salt og peber
Tilberedelse
- Bland alle ingredienserne. Jeg brugte bare en stavblender.
- Smag til med salt og peber.
- Hvis du ønsker en mere cremet konsistens, kan du tilsætte mere olie.