Broccolisalat med bacon og granatæble

Jeg ELSKER virkelig broccolisalat. Crunchy broccoli, en cremet dressing og bacon. What’s not to like. Hvis du kender en, der ikke bryder sig om broccoli, så skal du altså virkelig prøve at servere denne salat 🙂

Normalt laves broccolisalat med rosiner, men i min version har jeg skiftet rosinerne ud med granatæble. Rosiner hører slet ikke til i køkkenet efter min mening 😉 Rosiner i boller, müsli, salater. Det bliver et nej tak herfra, haha.

Nå, men udskiftningen til granatæble fungerer super godt i denne salat, fordi de har noget sødme og syrlighed og er dejligt friske i det. Er du på team rosiner, så kan du selvfølgelig bare putte dem i.

Broccolisalat med bacon og granatæble

Spis broccolisalaten som tilbehør til diverse grillmad, til frikadeller eller kylling. Den smager både godt helt frisklavet, men kan sagtens tåle at stå i køleskabet, så man kan spise rester dagen efter.

Broccolisalat med bacon og granatæble

Leder du efter inspiration til sommersalater. Så tjek også mine opskrifter på:

Jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner

Kartoffelsalat med sesam og grønne bønner

Sommersalat med jordbær

Broccolisalat med bacon og granatæble

Reklamelinks er markeret med*

Broccolisalat med bacon
5 fra 1 stemme

Broccolisalat med bacon og granatæble

Crunchy broccoli, en cremet dressing og bacon. Spis broccolisalaten som tilbehør til diverse grillmad, til frikadeller eller kylling. Den smager både godt helt frisklavet, men kan sagtens tåle at stå i køleskabet, så man kan spise rester dagen efter.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter

Ingredienser 

  • 300 g broccoli (svarer til ca 1 broccoli)
  • ½ rødløg
  • 150 g bacontern
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 2 spsk granatæblekerner
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 spsk mayonaise
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber

Tilberedelse

  • Steg bacon på en pande til det er sprødt.
  • Skær broccoli i små buketter. Stokken kan du gemme eller spise som snack.
  • Overhæld broccolien med kogende vand og lad det stå i et par minutter. Hæld vandet fra og lad broccolien køle af.
  • Hak rødløget fint og bland med solsikkekerner og granatæble i en stor skål.
  • Nu til dressingen. Bland creme fraiche, mayo, citronsaft og smag til med salt og peber.
  • Hæld bacon og broccoli op i den store skål og vend til sidst dressingen i.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments