Her har du opskriften på den lækreste jordbærsalat med mozzarella, ristede græskarkerner og avocado. En rigtig sommersalat? Fuld af flotte farver og lækre smage. Denne er med ristede græskarkerner, men du kan også sagtens bruge pinjekerner, solsikkekerner eller salte mandler. Jorbær kan byttes ud med vandmelon eller brombær og mozzarellaen med feta, og vupti, så har du en helt anden salat. Det er det der er så smart ved de her sommersalater. De kan næsten ikke andet end at smage godt med alle de lækre friske råvarer 🙂
Tjek også mine opskrifter på sommersalat med vandmelon og kartoffelsalat med grønne bønner.
Reklamelinks er markeret med*
Jordbærsalat med mozzarella og ristede græskarkerner
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 4 spsk græskarkerner
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk havsalt
- 75 g grøn salat (jeg brugte vårsalat)
- 11 små mozzarellakugler
- 7 jordbær
- 1 avocado
- Balsamico glaze til dressing
Tilberedelse
- Rist græskarkerne på en pande med olivenolie og salt til de begynder at blive gyldne.4 spsk græskarkerner,2 spsk olivenolie,1 tsk havsalt
- Vask salat og drys med mozzarella, jordbær skåret i små både og avocado i tern.75 g grøn salat,11 små mozzarellakugler,7 jordbær,1 avocado
- Drys med græskarkerner, når de er kølet af.
- Slut af med balsamico glaze.Balsamico glaze til dressing