Du har sikkert allerede smagt dadelkugler, men har du prøvet kikærtetrøfler? De kan anbefales 😀 De indeholder stadig dadler, men der er også en hel dåse kikærter i, hvilket gør konsistensen ekstra cremet og så tilføjer de også en god mængde protein.
Både Tais og svigerfar lappede dem i sig, så de er i den grad godkendte. De er rullet i ristet kokos, og det der med lige at riste kokos af på en tør pande. Det kan anbefales 🙂
De smager allerbedst, når de er helt kolde og kommer direkte fra køleskabet. Så er konsistensen også bedst. Mums, sådan et par stykker om aftenen er ikke dårligt 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Kikærtetrøfler
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 80 g hasselnødder
- 150 g dadler
- 1 dåse kikærter
- 3 spsk kakao
- 2 spsk kokosolie
- 2 tsk romessens
- Ristet kokosmel til at rulle i
Tilberedelse
- Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 200 grader (varmluft) i ca 10 min. Når de er kølede af, fjerner du skallen ved at køre håndfladerne over dem.80 g hasselnødder
- Fjern stenene fra dadlerne, si vandet fra kikærterne og bland alle ingredienserne (undtaget kokosmel). Blend til konsistensen bliver smooth.150 g dadler,1 dåse kikærter,3 spsk kakao,2 spsk kokosolie,2 tsk romessens
- Rist kokosmel på en pande og rul kuglerne i kokosmelet.Ristet kokosmel til at rulle i
- Stil dem på køl. Voila, så kan du bare spise af dem, men de smager bedst efter et par timer i køleskabet.