Kikærtepandekager med grøntsager

Her kommer opskriften på de nemmeste små kikærtepandekager, eller kikærtedeller. De er fyldt med gulerødder, broccoli og majs, men du kan sagtens skifte grønsagerne ud, og bruge dem du har lyst til eller har liggende i grøntsagsskuffen.

Kikærtemel er noget sjovt noget. Det kan hurtigt blive tørt at bage med, men hvis du bare bruger det rigtigt, så synes jeg, det smager rigtig godt. Det gør heller ikke noget, at det er super sundt og højt på proteiner.

Du kan købe det i flere og flere supermarkeder, men ellers så prøv at kigge i din lokale grønthandler. Der kan man typisk finde det meget billigere.

Frikadellerne her er både vegetariske, veganske og glutenfri. De smager bedst varme, synes jeg, men du kan også spise dem kolde. Evt. på madpakken næste dag.

Spis dem gerne med en eller anden form for dyppelse til.

Nå, men nok snak. Nederst finder du opskriften 🙂

Kikærtepandekager med grøntsager
Kikærtepandekager med grøntsager
Kikærtepandekager med grøntsager
Kikærtepandekager med grøntsager

Reklamelinks er markeret med*

Kikærtepandekager med grønsager
5 fra 3 stemmer

Kikærtepandekager med grøntsager

Her kommer opskriften på de nemmeste små kikærtepandekager, eller kikærtedeller. De er fyldt med gulerødder, broccoli og majs.
Antal: 13 stk

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter

Ingredienser 

  • 2 dl kikærtemel
  • 1 dl majsmel
  • ½ tsk gurkemeje
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk salt
  • 3 dl vand
  • 2 mellemstore gulerødder
  • ¼ hoved broccoli
  • 2 dl majs

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Tilberedelse

  • Start med at blande kikærtemel, majsmel, gurkemeje, spidskommen og salt i en skål. Tilsæt da 3 dl vand, rør godt rundt og stil skålen til side.
    2 dl kikærtemel,1 dl majsmel,½ tsk gurkemeje,½ tsk spidskommen,½ tsk salt,3 dl vand
  • Nu til grønsagerne. Riv gulerødderne og hak broccoli i små stykker.
    2 mellemstore gulerødder,¼ hoved broccoli
  • Tilsæt da gulerødder, broccoli og majs til dejen.
    2 dl majs
  • Put godt med olie på en pande og steg nu de små pandekager. Der skal ca 2 spsk. pr pandekage.
  • Steg dem til de bliver gyldne på hver side og er faste inden i.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 3 stemmer
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 3 votes (3 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments