Viona skal døbes lige om snart og jeg har fået den vanvids idé, at jeg vil lave alt maden selv. Vi bliver ca. 40 mennesker, så deeeeet…. Ahmen, så sænk dog ambitionsniveauet kvinde, haha! Ej, jeg glæder mig faktisk til at lave maden, og jeg har tænkt mig at lave det løbende og fryse ned. Derudover har jeg også allieret mig med min mor og svigermor, som også bidrager med nogle retter. Måske jeg skulle skrive et indlæg om maden. Er der stemning for det? 🙂
Tapas wraps med hummus
Nå, men en af de små tapasretter jeg vil lave, er disse wraps med persillehummus, frisk spinat og soltørrede tomater. Muuums de smager godt. Jeg har tænkt mig at putte en lille træpind i hver, så de bliver nemme at spise.
Se også min opskrift på spinatroulade her.
Du kan også putte alt muligt andet i. Eksempelvis:
- Smøreost, laks og dild
- Ost, skinke og ruccola
- Pesto, avocado og kylling
Reklamelinks er markeret med*
Tapas wraps med hummus
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
Til hummus
- 1 dåse kikærter
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk creme fraiche
- ½ citron, saften
- 1 håndfuld frisk persille
- Salt og peber
- 3 spsk olivenolie
Det andet
- 6 fuldkornstortilla
- 3 håndfuld frisk spinat
- 6 spsk sotørrede tomater
Tilberedelse
- Først skal du lave hummus. Blend alle ingredienser og smag til med salt og peber.1 dåse kikærter,1 fed hvidløg,2 spsk creme fraiche,1/2 citron, saften,1 håndfuld frisk persille,Salt og peber,3 spsk olivenolie
- Læg en tortilla på et skærebræt og smør med 2 spsk hummus, drys med en lille håndfuld frisk spinat og 1 spsk soltørrede tomater.
- Rul den stramt og skær i skiver af ca. 2-3 cm.