Pomfritter jeg noget af det bedste snask jeg ved. Gerne rigtig sprøde og salte. Nogle spiser ketchup eller mayo til, men jeg spiser dem faktisk bare uden noget. They don’t need it.
Det eneste lillebitte problem er, at den gyldne gryde ikke er den sundeste gryde at dyppe sin mad i 😉 Friture i ny og næ skader selvfølgelig ikke, men hvis det begynder at blive flere gange ugentligt, så er det måske ikke det bedste.
Oliefri pomfritter
Nedenfor har jeg delt en opskrift på oliefri pomfritter, som også smager rigtig godt 🙂 Det er selvfølgelig ikke heeeeelt the real deal, men de er sprøde udenpå og bløde indeni og jeg lover de smager godt!
Elsker du også fritter?
Så tjek også min opskrift på sprøde bønnefritter.
Reklamelinks er markeret med*
Sådan laver du oliefri pomfritter
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- Store kartofler
- Oregano
- Flagesalt
Tilberedelse
- Skær kartoflerne i stave, så de ligner ‘tykke’ fritter.Store kartofler
- Læg dem i en skål i koldt vand i ca. 30 min.
- Tag dem op og dup dem tørre. Fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir.
- Drys med oregano og flagesalt.Oregano,Flagesalt
- Bag ved 200 grader (varmluft) eller til de er begyndt at blive sprøde.