3 x sunde buddha bowls

En rest grønkål, nogle kikærter, en halv avocado, en håndfuld quinoa og et drys med sesam og hampefrø. Vupti, så har du en smuk og nærende buddha bowl.

Jeg elsker at lave (og spise!) buddha bowls. De er super til at få ryddet ud i resteskuffen og så kan man fylde dem med alle sine yndlingssager.

Prikken over i’et er dog dressingen. Nedenfor har jeg delt tre buddha bowls med henholdsvis tahindressing, peanutsovs og misodressing. Mine tre favoritter 🙂

Hvad kan du godt lide at putte i dine buddha bowls? 🙂 

Buddha bowl med quinoa, hvidløgsstegt grønkål og tahindressing

3 x sunde buddha bowls 1

Find ‘opskriften’ her >>>

Vegansk buddha bowl med peanut butter tofu

3 x sunde buddha bowls 2

Find opskriften her >>>

Buddha bowl med misodressing

3 x sunde buddha bowls 3

Find opskriften her >>>

Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments