Pasta i blomkålssovs

Pasta med blomkålssovs
Pasta i blomkålssovs 1

Endnu en mandag, endnu en Meatfree Monday opskrift 🙂 Denne her gang vil jeg gerne dele opskriften på den lækreste cremede og sunde pastaret med jer.

Pasta i blomkålssovs

Pasta med asparges og broccoli vendt i en cremet blomkålssovs. Det lyder måske lidt sjovt, men jeg lover jer for det smager godt.

Tais var også ret så begejstret for den cremede sovs, der ellers har en meget speciel hovedingrediens.

Når man koger blomkål og derefter blender det, så får det en helt silkeblød konsistens, hvilket gør blomkål perfekt til pastaretter. Desværre har jeg en ret elendig blender, så min version er blevet lidt chunky i det, men hvis man har en bare nogenlunde anstændig blender, så burde man kunne få sovsen mere smooth.

Hvis retten ikke skal være vegetarisk, så vil den også smage super med noget kylling til 🙂

For inspiration til andre sunde pastaretter, så se alle mine opskrifter her >>>

Reklamelinks er markeret med*

Pasta i blomkålssovs 2
5 fra 1 stemme

Pasta i blomkålssovs

Pasta med spinat, asparges broccoli og soltørrede tomater, der er blandet rundt i en silkeblød blomkålssovs.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter

Ingredienser 

  • 250 g fuldkorns pasta penne
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g philadelphia
  • ½ lime, safte (citron kan også bruges)
  • 1 lille blomkål
  • 125 g frisk spinat
  • 5 spsk soltørrede tomater (ca et halvt glas)
  • 200 g broccoli asparges
  • Salt og peber
  • Olivenolie til at stege i

Tilberedelse

  • Sæt pastaen til at koge
    250 g fuldkorns pasta penne
  • Hak blomkålet i mindre stykker og kog det mørt
    1 lille blomkål
  • Blend det derefter med hvidløg, philadelphia, lime saft og smag til med salt og peber
    2 fed hvidløg,100 g philadelphia,1/2 lime, safte,Salt og peber
  • Steg den friske spinat på en pande i lidt olivenolie til den falder sammen
    125 g frisk spinat
  • Steg derefter broccoli asparges i ca. 5 min.
    200 g broccoli asparges
  • Når pastaen er færdig blandes alle ingredienser og de soltørrede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber
    5 spsk soltørrede tomater
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments