Endnu en mandag, endnu en Meatfree Monday opskrift 🙂 Denne her gang vil jeg gerne dele opskriften på den lækreste cremede og sunde pastaret med jer.
Pasta i blomkålssovs
Pasta med asparges og broccoli vendt i en cremet blomkålssovs. Det lyder måske lidt sjovt, men jeg lover jer for det smager godt.
Tais var også ret så begejstret for den cremede sovs, der ellers har en meget speciel hovedingrediens.
Når man koger blomkål og derefter blender det, så får det en helt silkeblød konsistens, hvilket gør blomkål perfekt til pastaretter. Desværre har jeg en ret elendig blender, så min version er blevet lidt chunky i det, men hvis man har en bare nogenlunde anstændig blender, så burde man kunne få sovsen mere smooth.
Hvis retten ikke skal være vegetarisk, så vil den også smage super med noget kylling til 🙂
For inspiration til andre sunde pastaretter, så se alle mine opskrifter her >>>
Reklamelinks er markeret med*
Pasta i blomkålssovs
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Ingredienser
- 250 g fuldkorns pasta penne
- 2 fed hvidløg
- 100 g philadelphia
- ½ lime, safte (citron kan også bruges)
- 1 lille blomkål
- 125 g frisk spinat
- 5 spsk soltørrede tomater (ca et halvt glas)
- 200 g broccoli asparges
- Salt og peber
- Olivenolie til at stege i
Tilberedelse
- Sæt pastaen til at koge250 g fuldkorns pasta penne
- Hak blomkålet i mindre stykker og kog det mørt1 lille blomkål
- Blend det derefter med hvidløg, philadelphia, lime saft og smag til med salt og peber2 fed hvidløg,100 g philadelphia,1/2 lime, safte,Salt og peber
- Steg den friske spinat på en pande i lidt olivenolie til den falder sammen125 g frisk spinat
- Steg derefter broccoli asparges i ca. 5 min.200 g broccoli asparges
- Når pastaen er færdig blandes alle ingredienser og de soltørrede tomater tilsættes. Smag til med salt og peber5 spsk soltørrede tomater