Grovtærte med broccoli og hytteost

Grovtærte med broccoli og hytteost

Her er en opskrift på en grovtærte med broccoli, hytteost og pinjekerner. Jeg har et eller andet med tærter for tiden. Måske fordi jeg har fundet frem til en rigtig god bund (den jeg deler i denne opskrift), men også fordi det er så nem en ret og fordi man kan få tømt grønsagsskuffen for rester. Speaking of madspild.

Hvad er dit yndlingsfyld i tærter? Kunne godt bruge noget inspiration 🙂

Grovtærte med broccoli og hytteost 1
Grovtærte med broccoli og hytteost 2

Reklamelinks er markeret med*

Grovtærte med broccoli og hytteost 3
5 fra 1 stemme

Grovtærte med broccoli og hytteost

Grovtærte med broccoli og hytteost er en nem vegetarisk tærte, som smager godt både kold og varm.

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 50 minutter

Ingredienser 

  • 50 g smør
  • 2 dl grahamsmel
  • 2 dl hvedemel
  • 1 dl vand
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • ½ broccoli
  • 1 tsk karry
  • 6 æg
  • 2 tsk salt + peber
  • 2 spsk hytteost
  • 2 håndfulde pinjekerner

KØB PÅ NEMLIG

Tilberedelse

  • Først skal bunden laves. Bland smør, grahamsmel, hvedemel og 1 tsk salt og smuldrer det med hænderne.
    50 g smør,2 dl grahamsmel,2 dl hvedemel
  • Når det hele er blevet blandet godt sammen tilsættes 1 dl vand
    1 dl vand
  • Fordel dejen i en smurt tærteform og prik huller i dejen med en gaffel
  • Bag den ved 200 grader (varmluft) i ca 15 min.
  • Nu til fyldet. Hak løg, hvidløg og broccoli. Steg det på en pande i lidt olivenolie i ca. 10 min. Tilsæt også karry
    1 løg,1 hvidløg,½ broccoli,1 tsk karry
  • Imens det hygger på panden blandes 6 æg og piskes med salt, peber og 2 spsk hytteost
    6 æg,2 spsk hytteost
  • Nu skal tærten samles. Hæld først grønsagerne over i tærtebunden og derefter æggemassen
  • Drys med to håndfulde pinjekerner. Nogle af dem vil ryge ned i æggemassen, men det smager bare godt
    2 håndfulde pinjekerner
  • Bag tærte ved 200 grader (varmluft) i ca 20 min.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments