Fyldte squash

Her er opskriften på en super nem og lækker aftensmad. Fyldte squash med krydret kødsovs bagt i ovnen med revet mozzarella. Sådan lidt pizza agtigt faktisk. What’s not to like?

Man kan også sagtens lave en vegetarisk version, hvor man fylder de udhulede squash med bønne eller linsefyld. En portion dahl fra dagen før kunne være super lækkert i 🙂

Fyldte squash – squash med kødsovs

Min kødsovs er rimelig traditionel og med mexi smag, men du kan sagtens putte diverse grønsager i og dermed skrue endnu mere op for sundhedsfaktoren.

Squash med kødsovs
Fyldte squash 1

Obs: Der er en del kødsovs tilovers, men man kan jo enten lave endnu flere squashbåde end jeg har gjort eller man kan fryse resten ned til en anden god gang.

Reklamelinks er markeret med*

Squash med kødsovs
5 fra 1 stemme

Fyldte squash

Fyldte squash med en krydret kødsovs og revet mozzarella.
Antal: 3 personer

(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter

Ingredienser 

  • 3 squash
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 pose tex-mex krydderi
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse majs (en lille dåse)
  • 2 håndfulde revet mozarella
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Halver de tre squash og udhul dem med en ske. Jeg brugte sådan en smart en til at lave små melonkugler med. Gem det du skraber ud. Pensl med olivenolie. Bag de udhulede squash ved 200 grader (varmluft). i ca. 15 min.
  • Nu skal kødsovsen laves. Hak løg og hvidløg og steg i en stor gryde i lidt olivenolie. Tilsæt det hakkede oksekød.
  • Når kødet er brunet tilsættes det overskydende squash, tex-mex, tomat pure, hakkede tomater og majs. Lad kødsovsen simre i 10 minutters tid og smag til med salt og peber.
  • Fyld squash med kødsovs (ca. 3 spsk i hver) og drys med mozzarella
  • Der er en del kødsovs tilbage, som man kan gemme til næste dag eller fryse ned.
  • Drys med revet mozzarella
  • Sæt tilbage i ovnen og bag i yderligere ca 15 min.
Kunne du lide opskriften?

(Klik på stjernerne for at bedømme)

5 fra 1 stemme
Pin Del Udskriv
Har du lavet opskriften?Jeg vil elske at se, hvad du har kreeret! Tak mig gerne på @beetrootbakery, så jeg kan følge med eller brug hashtagget #beetrootbakery
Del med nogen du holder af
Katharina Kjeldgaard
Katharina Kjeldgaard

Hej, jeg hedder Katharina og det her er min vegetariske madblog, hvor jeg deler alle mine bedste opskrifter på vegetarisk hverdagsmad og diverse lækkerier.

Jeg håber, du bliver inspireret af mine opskrifter til at lave sund hverdagsmad uden lange ingredienslister. Mad der smager godt og som alle ved bordet har lyst til at spise. Jeg er især glad for at lave mad med grøntsager og masser af bælgfrugter.

Om du er garvet eller ny i køkkenet, så håber jeg, at du kan finde nogle nye favoritter her på siden.

Til dagligt deler jeg opskrifter her på siden og på min IG. Derudover samarbejder jeg med diverse virksomheder og hjælper dem med at producere opskrifter og sprede budskabet om grønne produkter.

5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments