Kålsalat med misodressing: nem og lækker
Hvis du har læst med længe, så kan du måske huske mine copy cat indlæg. Det er efterhånden noget tid siden, jeg har været en copy cat, men konceptet går simpelthen ud på, at jeg selv prøver at genskabe retter fra cafeér og spisesteder, som jeg ikke har kunne få ud af tankerne. Eksempelvis salatburgeren fra og bønnemaden fra Café Auto. Mit seneste mad-crush har været en superfood kålsalat med misodressing fra California Kitchen, så den har jeg prøvet at genskabe her 🙂 Du kan se originalen her. Jeg blev faktisk rigtig tilfreds med mit take på salaten, og især misodressingen var lækker og helt sikkert en, jeg også skal lave til andre salater.
Opskriften har du her, men gør også lige dig selv den tjeneste at besøge California Kitchen på Nørrebro en dag. Sommer, sol, surfer life og sund mad. Det er vidst sådan stedet bedst kan beskrives 🙂
Reklamelinks er markeret med*
Kålsalat med misodressing
(Tilberedningstid kan ændre sig ved justering)
Tilberedelse
- Quinoaen koges efter anvisninger på pakken.2 dl quinoa
- Hak hvidløg og svits på en pande med olivenolie. Tilsæt grønkål og steg til det begynder at falde sammen.1 fed hvidløg,150 g hakket og skyllet grønkål
- Skræl og skær rødbeden i tynde strimler.1 stor rødbede
- Bland alle ingredienser til dressingen og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.1 tsk honning,2 spsk miso,1 spsk sesamolie,Saften fra 1/2 citron,Salt & peber
- Når quinoaen er kogt færdig anrettes mades i skåle, så man selv kan få lov til at blande det sammen, som man har lyst til.1 dåse kikærter,1 avocado