Butternut squash suppe med ristede spirulina kikærter

En meget lille, men meget stor hemmelighed

21586309_10214273091249881_753789947_n21584832_10214273091649891_2110032582_n
Når man er i slut tyverne som jeg, så betyder det oftest to ting, når ens veninde ringer og siger ”Jeg har noget, jeg skal fortælle dig”. 1. Hun skal giftes. 2. Hun er gravid (med mindre hun er single, så har hun sikkert en mega sjov date historie).

Og det var så min intro til at sige, at jeg har noget, jeg skal fortælle 😉

Jeg er gravid 😀 Hvis du ikke allerede har gættet det ud fra billedet…

T og jeg har netop været til nakkefoldsscanning i dag, og vi fik nogle fine tal med en lav risiko for downsyndrom. Inde i min mave ligger en lille rødbedespire og plasker rundt. Den har to arme, to ben og et hjerte der banker meget hurtigt (det gør de sådan nogle små nogle). Det var helt uvirkeligt og fantastisk at ligge der med T ved min side og se en lille arm, der vinkede (sådan så det ud!). Den smukkeste lille rødbedespire jeg nogensinde har set.

Mit hjerte er ved at eksplodere af lykke, og selvom jeg udadtil har været rimelig cool omkring nakkefoldsscanningen, så kan jeg godt mærke nu, hvor rart det er, at den er overstået og at baby er helt normal. Måske er det her et af de tidspunkter i livet, hvor man egentligt bare gerne vil være så normal og gennemsnitlig som muligt 😀

Vi fik rykket min termin en uge, så jeg er sat til d. 27 marts 2018 (alligevel glad for det ikke blev d. 1. April 😉 ). Jeg har tænkt mig at dele tanker og oplevelser undervejs i min graviditet, så hvis du egentligt ikke er så interesseret i den slags og hellere vil blive inspireret på madfronten, så springer du bare over 🙂 Men jeg håber, at I vil synes det er hyggeligt at følge med 🙂

   

8 kommentarer

 • Ejjjj stort stort tillykke Katharina! <3 Hvor er det bare en stor nyhed 😀
  Jeg er glad for at jeres nakkefoldscanning gik godt (det gjorde den ikke ved med, hverken første eller anden, men mine drenge er heldigvis sunde og raske alligvel). Jeg ønsker dig den bedste graviditet. Knuuus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Tuuusind tak søde Camilla 🙂 Ja, vi er vildt glade. Åh, det kunne jeg forestille mig ikke er så sjovt og kan give en masse usikkerhed. Det er virkelig nogle søde unger du har dig 🙂 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Stort tillykke til jer to <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe w

  Blog amok om rødbede spiren! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare skønt; kæmpe tillykke 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butternut squash suppe med ristede spirulina kikærter