I juni sidste år

Sød chokolade omelet

soedchokoladeomelet1 soedchokoladeomelet2 soedchokoladeomelet3 soedchokoladeomelet4

Godmorgen yndlings,
Det er søndag morgen-ish, og jeg har lige fortæret en god portion røræg og en skål skyr med vaniliepulver, mandler og hørfrø. T sidder i sofaen og arbejder, da vi har aftalt, at man ikke må lave arbejdsrelaterede ting i sengen. Hverken på computeren eller mobilen. Det gælder selvfølgelig også mig, men bloggen er en undtagelse 😉 For det er jo ikke rigtig arbejde. Det er hyggetid. Jeg tror, det er sundt med sådan nogle ’regler’, så arbejde og fritid hele ikke flyder for meget sammen, og så man har et sted, hvor man kan trække stikket 100 procent. Især når man selvstændig udover sit arbejde, som T er. Han er så sej, ja han er!

I går var jeg et smut på Fyn, hvor jeg besøgte familie i Svendborg sammen med T og min bror. Jeg har tilbragt en stor del af min barndom i Svendborg og på Thurø, så det var helt fantastisk at være tilbage efter mange år. Hvis det ikke var fordi alle mine venner og familie bor i København, så kunne jeg godt have tænkt mig et lille hus på Thurø omringet af dansk idyl. Nøj, der er smukt.

Senere i dag skal jeg til fødselsdag i Dyrehaven, hvor min veninde har inviteret til frokost og croquies tegning i det fri. Jeg kan slet ikke tegne, men tror det bliver vildt sjovt og også lidt grænseoverskridende. Så alt i alt en helt perfekt weekend med masser af dejlige oplevelser 🙂 Eller nu må vi lige se, hvordan jeg har det efter croquies 😉

Nå, men nok snak fra mig. Nu til det rigtig sjove 😉 En opskrift på en sund chokolade omelet. Ja, det lyder lidt skørt, men man kan sige, det er en slags meget mættende dessert-morgenmad.

Jeg servede min med kokosmel og hjemmelavet, sukkerfri chiamarmelade med hindbær, men man kan også drysse med eksempelvis nødder og sirup.


Opskrift på sød chokolade omelet

 

Det skal du bruge (til 1 person):
2 æg
1 spsk. raw kakaopulver
1 spsk. kokossukker
2 spsk. mælk
1 spsk. loppefrøskaller
½ tsk. vaniliepulver
Kokosolie til at stege i

Så nemt er det:
1. Pisk det hele godt og lad det hvile i ca. 10, så loppefrøskallerne kan få lov til at arbejde
2. Steg omeletten på en slip-let pande i noget kokosolie

   

2 kommentarer

 • Uuh det lyder spændende og ikke som noget jeg selv ville ha fundet på. Det mø prøves 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Ja, jeg skulle også lige tage tilløb før jeg sprang ud i projekt sød omelet, men den smager godt 🙂 Giv endelig tilbagemelding, hvis du prøver den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I juni sidste år