20 flotte krus og noget om ejerfornemmelser

Sund påske

sund-paaske

Pip pip dejlige jer,
Så er det den tid på året, hvor der bliver sat karrysild, frikadeller og fiskefileter på bordet. Og måske en snaps eller mange. Jeg tog allerede forskud på påskegoderne sidste weekend, hvor jeg var inviteret til påskemiddag med T og hans venner. Det var en super hyggelig aften, men jeg må faktisk indrømme noget… Jeg bryder mig ikke så meget om påskemad. I hvert fald ikke karrysild og snaps. Yikes! Så når T og jeg inviterer til familiepåskefrokost på fredag, så bliver det et lidt andet slags bord end det man traditionelt kender 🙂

Hvis du har det ligesom jeg, så har jeg her samlet seks forslag til, hvad du kan sætte på et sundt og festligt påskebord.

1. Squashreder med æg. Find opskriften HER.

2. Glutenfri og sprøde deller. Find opskriften HER.

3. Kyllingedeller med quinoa. Find opskriften HER.

4. Glutenfri spinatroulade med skinke og rucola. Find opskriften HER.

5. Æggefri æggesalat. Find opskriften HER.

6. Æggereder med sød kartoffel og chili. Find opskriften HER.

Har du nogle forslag til, hvad man kan sætte på et sundt påskebord? Så del dem endelig i kommentarfeltet 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 flotte krus og noget om ejerfornemmelser