Avocadofritter

20 flotte krus og noget om ejerfornemmelser

krus
(indeholder reklame links) 1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her 6. Her 7. Her 8. Her 9. Her 10. Her 11. Her 12. Her 13. Her 14. Her 15. Her 16. Her 17. Her 18. Her 19. Her 20. Her

Foran computeren, til morgenmaden, med fødderne oppe på sofaen, efter en lang gåtur, når det regner og når solen skinner. Der er mange situationer, hvor en kop kaffe gør sig godt. Duften, dampen, varmen… Mmm hvor jeg dog bare nyder mine kaffepauser. Og sådan en kop flydende velvære skal helst serveres i et lækkert krus. Jo, det er nemlig mindst halvdelen af oplevelsen ved at få lov til at sidde og hygge sig med sin kaffe, hvis du spørger mig. Den skal være pæn, føles godt i hånden og… bare føles rigtig. Jeg er nok lidt sær, når det kommer til krus og kopper, men hvis jeg er hos en veninde eller et nyt sted, så finder jeg lynhurtigt et yndlingskrus og så er det ‘mit’. Altså det siger jeg selvfølgelig ikke højt vel 😉 Men farve, størrelse, hank/ikke hank. Det er vigtigt (hallo!)!

På arbejdet har jeg nøje prøvet alle krus og analyseret mig frem til det aller bedste, så det er der ikke nogen, der skal pille ved 😉 Hjemme har jeg også nogle forskellige at vælge imellem, men slet, slet ikke nok. T vil måske være uenig 😉 Det er lidt ligesom sko og tasker – jeg kan hele tiden finde nye, som jeg gerne vil have. Her har jeg samlet 20 flotte krus, som jeg tror, vil bestå mine strenge krav.

Er det bare mig, der er underlig, eller er der andre, der vildt hurtigt får yndlingskrus og ejerskabsfornemmelser? 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadofritter