Sunde æggereder med sød kartoffel

Sund morgenmad

sund-og-laekker-morgenmad

Godaften skønne jer,
Sikke et fantastisk vejr vi har haft i dag. Jeg var godt nok ellers ret skeptisk, da jeg vågnede og kiggede ud af vinduet. Men så blev det alligevel åben jakke og solbrillevejr 🙂 Jeg håber, det bliver lige så godt vejr i morgen, hvor jeg har planlagt bloghygge i Rødbedehulen, og senere en gåtur med T til Frederiksberg, hvor vi skal besøge hans mormor til noget frokost. Det bliver så hyggeligt 🙂

Dagens indlæg skal handle om et af mine yndlingsemner – nemlig morgenmad. Ahr, hvor jeg dog bare elsker mine morgener i weekenden. Ingen alarm, en søvnig T ved min side, en kop varm kaffe i sengen og en hel fridag at se frem til. Der hører sig også en ekstra lækker morgenmad til en langsom morgen, så her har jeg samlet nogle af mine egne favoritter, der både er pæne, sunde og hurtige at bikse sammen. Med streg under hurtige, for som I ved, så er jeg ikke til retter, der tager hundrede år og en krig. Især ikke om morgenen, når der er en varm dyne, der kalder 🙂

 

1. FULDKORNS FRENCH TOAST MED BRANFLAKES 

2. BAGT GRAPE MED HONNING 

3. BLÅBÆR BOWL MED BANAN OG KOKOS

4. SUNDE OG GLUTENFRI HAVREGRYNSPANDEKAGER

5. SMOOTHIESKÅL MED SPINAT OG AVOCADO

6. SUNDE MORGENMADSVAFLER 

   

2 kommentarer

 • Det lyder rigtig lækkert. Især smoothies bowlen med spinat lyder god. Den vil jeg skynde mig at prøve snart 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Tusind tak 🙂 Ja, den er altså super lækker. En smart måde at få klemt noget grønt ind i aftensmaden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde æggereder med sød kartoffel