Sunde morgenmadsvafler

Gæsteblogger hos Astmaogallergi.dk

astmaallergi

Hej yndlings,
Jeg er netop kommet hjem fra arbejde og har kastet mig i sofaen med dagens Politiken, hvor der er et lille mention om Rødbede Bageriet 🙂 Jaja, så så man lige mig (er det overkill, hvis jeg omtaler mig selv som journalist for Politiken nu?)! Grunden til det er, at jeg har skrevet et indlæg for den nylancerede side Astmaogallergi.dk, hvor jeg har skrevet et gæste-blogindlæg om sund glutenfri og laktosefri fastfood. Du kan læse mit blogindlæg lige HER under overskriften “Mad til at pleje tømmermænd uden gluten og laktose? Kan man virkelig det?”. Og ja, det kan man virkelig, men det kan du læse om i blogindlægget 😉

Og så må jeg jo nok hellere lige sige, at det nok er gået lidt hurtigt i layoutprocessen, for isbilledet er ikke mit, og det giver heller ikke rigtig mening i forhold til teksten 😉 Men billedet ovenover kan I måske genkende, for det er nemlig mit. Oh well, sådan noget kan jo ske 🙂

Nu vil jeg gå i køkkenet og begynde på aftensmaden, som i dag står på fuldkornspizza med kødsovs og grønsager. Min lillebror bor ret tæt på os, og han har inviteret sig selv på besøg, hvilket jeg synes er noget af det hyggeligste. Det gør gør jeg i grunden for sjældent. Inviterer mig selv på besøg hos andre 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde morgenmadsvafler