6 sunde opskrifter med quinoa

Greenie med Spinat og avocado

greenie1 greenie2 greenie3

Smoothies med spinat og avocado? Ja, det lyder måske underligt, men smoothies kan faktisk gemme på rimelig store mængder grønsager og stadig smage godt. Det er jo ren win win. Personligt elsker jeg smoothieskåle. Både som morgenmad drysset med nødder, men også som mellemmåltid eller dessert om aftenen. Derfor sørger jeg også altid for at have frosne bananer og blåbær i fryseren, så jeg kan bikse en portion sammen, hvis jeg bliver lækkersulten. Jeg skal dog ærligt indrømme, at jeg ikke har overskud i hverdagen til at bokse med blenderen, selvom det sikkert også meget er en vanesag… Men det virker nu så uoverskueligt, når jeg står der med morgenhår, og det eneste jeg har lyst til er min kaffe 😉 Til gengæld så tager jeg mig altid ekstra god tid til at kæle om morgenmaden i weekenderne, og der synes jeg, det kan være vildt lækkert med en kold smoothieskål. Især på en varm sommerdag. 

Greenie med spinat og avocado
Det skal du bruge (til 1 portion):

½ avocado
1 håndfuld frisk spinat
1 kiwi
2 spsk. skyr
1 spsk. agavesirup
½ dl. mandelmælk
1 frossen banan

Pynt evt. med friske blåbær, banan, kiwi og hampefrø

Så nemt er det:
Put mandelmælk og skyr i bunden af blenderen og tilsæt derefter de øvrige ingredienser. Blend til smoothien er helt flydende

   

5 kommentarer

 • Det ser virkelig lækkert ud 🙂 Har aldrig kastet mig ud i en smoothieskål før, men det må da prøves. Nu glæder jeg mig helt vildt til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Giv endelig lyd om det blev lækkert 🙂 Ja, sommeren kan ikke komme hurtigt nok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Prøv proffessorens grønne energigrød ( jeg bruger ikke urtete men vand og ingefærshot, tilsætter banan og vanillepulver of søder efter behag. Tilsætter zinobiotic fiberblend. Dejligt nærende måltid for krop og tarme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Min blendee står på køkkenbordet og ingredienser inden for rækkevidde. Vupti vupti 3 min – smoothtie til 2 og lidt til reserve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Ja, det tager jo faktisk ikke særlig lang tid, når blenderen står fremme og man nemt kan komme til ingredienserne 🙂 Lyder godt 👌

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 sunde opskrifter med quinoa