Mest populære opskrifter i 2016

Køkkenkiksere

Sirligt anrettede avocadomadder, perfekte smoothie bowls og friskbagte pandekagetårne. Madbloggere har det med at få det dersens mad til at se ret så let ud, men tro mig, nogen gange kan det også kikse for os. Eller nu kan jeg jo kun tale for mig selv – og jeg er i hvert fald ikke altid lige heldig. Mine avocadoer er også umodne, mine smoothies bliver grumsede, og min pandekagedej sidder fast på panden…

Her har I to af mine forsøg på at lave opskrifter til bloggen, der begge endte med at blive tæt på uspiselige. Selvom man kan redde meget med styling og billedredigering, så lad jer ikke snyde 😉

Bollerne på det første billede består af polenta og er fyldt med majs, rød peberfrugt, bacon og cheddar. Mmmh det lyder da meget lækkert ik’? Det var det så ikke. De var så tørre, at de nærmest forstøvede bare man kiggede på dem.

Og så har vi mit forsøg på at lave pølsebrød på sådan en smart måde, hvor man bare stikker pølserne ned i en bradepande med dej, og så skærer man dem ud i firkanter bagefter (ahmen det er da smart!). Inspirationen fandt jeg på Instagram og typisk mig, så skulle jeg da lige sundhedsoptimere den, så jeg hældte både kornblanding og rugmel i. Masser af rugmel. Så meget, at de ellers så lovende pølsehorn mindede mere om mursten end om mad….

Så ja… Man kan ikke være lige heldig hver gang. Men så længe man har det sjovt i køkkenet, så går det jo nok med et par kiksere engang i mellem 😉

Har du lavet en sjov køkkenkikser, så del den meget gerne i kommentarfeltet 🙂

 photo 15878406_10211799609294378_619990262_o_zpshfjkzybo.jpg photo 15877737_10211799609174375_166895316_o_zpswtphm2ae.jpg

   

2 kommentarer

 • Haha! Hvor er det dejligt befriende, at du deler nogle kiksere. Jeg synes, det sker jævnligt, når man arbejder med mad og opskriftudvikling, og nogle gange kan man ikke andet end at grine ad sig selv. Min mest mislykkede ret sidste år var byggotto med rødbeder og gedeost, som smagte så overdrevet sundt, at hverken min kæreste eller jeg kunne få os til at spise mere end en bid. Jeg havde taget de smukkeste billeder af den, men hvad nytter det, når det er uspiseligt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beetroot Bakery

   Er glad for at høre, det ikke kun er mig 😜 Haha, det er jo faktisk dobbelt så irriterende for os madbloggere, der tager billeder før vi smager 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest populære opskrifter i 2016