New York mad guide

Spiser du også for meget salt?

Så er vi to 😁 Ja, vi er nok en del! Jeg drysser (øser) nærmest salt på ALT, og ja, jeg ved godt det ikke er sundt at spise for meget salt. Men det smager bare sååå gooooodt.

Så hvad gør man. Man skruer ned. Og holder op. Og spiser blødkogte æg uden salt, og kødsovs uden salt. Nej vel? Men der er faktisk et godt trick til at reducere saltindtaget en smule, samtidigt med man ikke skal undvære naturens vidunderkrydderi. Man skifter simpelthen den hvide salt ud med urtesalt 😀

Min favorit er den grønne urtesalt fra Herbamare, som jeg har spist i mange år efterhånden… Den består af havsalt og økologiske tørrede grønsager 0g krydderurter (selleri, porre, karse, løg, purløg, persille, løvstikke, hvidløg, basilikum, marian, rosmarin og timian), som giver smag og aroma til de enkelte saltkorn. Urtesaltet indeholder selvfølgelig mindre salt, idet den ikke kun består af salt, men tanken er også, at man spiser mindre, fordi den giver så meget dejlig smag.

Det var hermed et trick fra en fellow saltjunkie 😉

PS. For god orden skyld vil jeg lige nævne, at salten er modtaget i gave, men den stod allerede hjemme på min hylde 😉

 photo 14445316_10210783329408016_281155539_n_zpsssz3iyqe.jpg photo 14483558_10210783329368015_1263841426_n_zpsq6wurype.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York mad guide